Wellnesmodell 2023 - sponsored by hey'Mo

Wellnesmalli 2023 - sponsored by hey'Mo

Olemme ylpeitä ja erittäin iloisia kertoessamme, että hey`Mo toimii tänä vuonna Wellnessmalli -kilpailun pääsponsorina. Herkulliset heyMo ravintolisät huolehtivat finalistikymmenikön hyvinvoinnista koko kisakauden ajan.

Wellnessmalli 2023 valitaan lokakuun lopulla ja tittelistä kisaavat kymmenen upeaa finalistia: Pauliina Pöyhönen, Elvi Jauho, Savanna Kauppila, Ann Sophie Martinez, Salla Rusila, Pihla-Mari Kivistö, Venla Lindfors, Tuuli Kattilamäki, Sanni Forsell sekä Milla-Marjaana Ihalainen.

Wellnessmalli -kilpailu on Suomen suosituin ja raikkain hyvinvointikilpailu, jossa etsitään seuraavaa sometähteä ja hyvinvointimallia. Wellnessmalli on hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimainen persoona, joka on rohkea ja loistava esikuva kaiken ikäisille. Wellnessmalli tulee toimimaan hyvinvointialan vaikuttajana sekä sosiaalisessa, että perinteisessä mediassa. Sporttisuus ja iloinen elämänasenne huokuu nykyajan Wellnessmallista.

hey'Mo on uuden ajan hyvinvointibrändi, tuoteperhe ravintolisävalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. hey'Mon herkulliset ja hyvää tekevät ravintolisät edistävät kehon ja mielen hyvinvointia sekä pitävät huolta kauniista ihosta, hiuksista ja kynsistä. Yhdessä Wellnessmalli -finalistien kanssa tulemme jakamaan positiivisen ja värikkään hyvinvoinnin ilosanomaa. Hyvinvoinnin, joka on mahdollista kaikille. Tule seuraamaan matkaamme.