hey'Mo - the story behind the brand

hey'Mo - Brändin tarina

hey'Mo on tuoteperhe vitamiinivalmisteita, joiden nauttiminen saa hymyn huulille. Nimi hey'Mo on saanut inspiraationsa sanasta heimo, joka tarkoittaa heimoa tai perhettä - yhteisöä, joka jakaa samat arvot ja tavoitteet. Meidän tavoitteemme on tehdä hyvinvoinnista herkullista ja mahdollista kaikille.

hey'Mo on uuden ajan ravintolisäbrändi: herkullinen, värikäs ja täynnä elämää. Emme halua vain myydä ravintolisiä. Haluamme edistää hyvinvointia jokapäiväisessä arjessa. Haluamme jakaa hyvinvoinnin iloa ja tarjota tehokkaita ja nautinnollisia tuotteita, joita on helppo käyttää. Kun tuotteita on helppo käyttää ja ne maistuvat hyvältä, ne jäävät helpommin osaksi arkea.  

Voiko vitamiinien ottamisesta nauttia?

Kyllä, ja ehdottomasti! Herkullinen maku on meille oleellinen tekijä ja siksi kaikki hey'Mo -tuotteet maistuvat hyvältä. Ensisijaisesti tuotteet kuitenkin tekevät hyvää. Ne edistävät kehon ja mielen hyvinvointia sekä pitävät huolta kauniista ihosta, hiuksista ja kynsistä. Tuoteperhe koostuu pureskeltavista pehmopaloista ja funktionaalisista superfoodsekoituksista sekä kauneuskoktaileista, jotka valmistetaan laadukkaista raaka-aineista ilman keinotekoisia makeutusaineita ja turhuuksia.

Pureskeltavat pehmopalat

Pehmopalojen nauttiminen on helppoa ja vaivatonta, jonka lisäksi ne maistuvat herkullisen hyviltä. Jopa niin hyviltä, että päivittäisten vitamiinien ottamisesta voi tulla aamun kohokohta. Pehmopalojen nauttimiseen ei tarvita vettä tai isojen tablettien nielemistä. Ne voi pureskella kuten karkin, mutta kuten terveellisen karkin.  

Mansikanmakuiset monivitamiiniinipalat huolehtivat hyvinvoinnista 10 välttämättömän vitamiinin ja kivennäisaineen voimin. Kun arki haastaa, voi rauhan saavuttaa hey'Mo Ashwagandhan avulla! Hair, Skin & Nails kauneuspalat sisältävät 9 vitamiinia ja kivennäisainetta ihon, hiusten ja kynsien hyvinvoinnille. Valikoimaan kuuluu lisäksi raikas ja hedelmäinen Omega-3 valmiste sekä kromilla terästetyt omenasiiderietikkapalat.

Mixaa, sekoita ja nauti!

hey'Mo Superfood-blendit valmistetaan Suomessa. Ravintorikkaista luonnon ainesosista koostetut hedelmä-, marja- ja viherjauhesekoitukset on suunniteltu arjen eri tarpeisiin. Sekoituksia voidaan käyttää sellaisenaan veteen sekoitettuna, smoothien joukossa tai osana hyvinvointia lisääviä reseptejä.

Immunity blend on suunniteltu tukemaan vahvaa vastustuskykyä. Fruits & Berries sekoituksen avulla lisäät helposti marjoja ja hedelmiä päivääsi. Super Greens tarjoilee nimensä mukaisesti supersekoituksen ravintorikasta lehtivihreää. Energy & Focus sekoitus varmistaa, että pysyt vahvana ja terävänä silloin kuin sitä eniten tarvitset.

Kauneuskoktailit

Sisäinen kauneus loistaa aina syvemmin kuin ulkoinen! hey'Mo kauneuskoktailit sisältävät 10 g hyvin imeytyvää Peptan® nautakollageenia ja hyaluronihappoa, marja- ja hedelmäjauheita sekä vitamiineja. Kauneuskoktailit valmistetaan Suomessa ja ne tukevat ihon nuorekasta ja kimmoisaa rakennetta, vahvoja kynsiä sekä kauniita hiuksia. Sekoita veteen tai smoothien joukkoon ja nauti!

Vahvaa kotimaista osaamista

hey'Mon takana on innovatiivinen ja energinen tiimi. Toimistomme löytää Helsingin Kruunuhaasta, jossa työskentelemme intohimolla ja ammattitaidolla. Olemme pieni joukko hyvinvoinnin pitkän linjan ammattilaisia, ja haluamme tehdä asiat uudella tavalla. Meidän mielestä hyvinvoinnin tulee olla kuten elämän: värikästä, iloista ja täynnä herkullisia makuja!

 

Kirjoittaja:
Satu Girs
hey'Mon markkinointipäällikkö,
Fytonomi ja Luontaistuoteneuvoja