Beauty with hey`Mo

Huolehdi kauneudesta!

Kaunis olo tuntuu hyvältä ja saa hehkumaan. Hyvinvoiva keho ja mieli on kauneutta. Joskus kauneutemme saattaa kuitenkin tarvita pientä boostia. Kesäauringon hellimä iho ja hiukset pientä lisähehkua ja aineenvaihdunta tukea. hey`Mon hyvän olon kauneustuotteet tarjoavat helpon ja nautinnollisen tavan pitää itsestään huolta. Tutustu hey`Mon reseptiin kauniiseen oloon ja hehkuvaan arkeen! 

 

 

Ravinto hoitaa kauneutta 

Elimistö pilkkoo itselleen rakennuspalikoita ruoasta, jota syömme. Tarvittavan vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin varmistaakin syömällä ravintosuositusten mukaisesti; kokoamalla aterioille vähintään 5 kourallista kasviksia, hedelmiä ja marjoja päivässä. 

Pilkotut ravintoaineet kulkevat niin ihon kuin hiusten käytettäväksi verenkierron välityksellä. Elimistö priorisoi vitamiinien ja kivennäisaineiden saannin sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Niukkuuden vallitessa iho, kuten hiukset ja kynnet, jäävät yleensä ilman. Kauneuden kannalta oleellisia ravintoaineryhmiä ovat erityisesti proteiinit, rasvahapot, vitamiinit ja kivennäisaineet sekä erilaiset fytokemikaalit, kuten antioksidantit. 

 

 

Kauniit ja hyvinvoivat hiukset ja kynnet 

Ravintolisillä voidaan täydentää ruokavaliota ja varmistaa ravintoaineiden saantia. hey`Mon Skin, Hair & Nails kauneuspalat sisältävät vitamiineja ja kivennäisaineita, jotka vaikuttavat ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointiin. Ne sisältävät biotiinia, sinkkiä ja seleeniä, jotka edistävät hiusten pysymistä normaaleina. Valmisteen sinkki edistää kynsien pysymistä normaaleina ja E-vitamiini solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Suosittelemme nauttimaan Skin, Hair & Nails pehmopalat iltaisin, osana kauneusrutiiniasi. Yö on elimistön aikaa uudistua ja rakentaa.

Nuorekas ja heleä iho 

Kollageenin muodostus alkaa vähentyä 25 ikävuodesta alkaen. Kollageenia sisältävät ravintolisät pyrkivät korvaamaan menetettyä kollageenin tuotantoa ja vaikuttamaan ihoon kahdella tavalla. Ensinnäkin ne tuottavat kollageenin (ja elastiinin) rakennuspalikoita ja toiseksi ne pyrkivät stimuloimaan kollageenin tuotantoa. hey`Mon kollageenisarjasta voit valita tarpeesi mukaan kollageenin jauheena tai nestemäisessä muodossa. Ne sisältävät tutkitusti toimivan annoksen kollageenia.

Hyvinvoiva iho tarvitsee kollageenin lisäksi muutakin. Tähän tarpeeseen vastaa ainutlaatuisen koostumuksen omaava hey`Mo Beauty gummies, joka on suunniteltu edistämään kauneutta kokonaisvaltaisesti. Pehmopalat sisältävät ubikinonia (Q10), männyn- ja viinirypäleenkuoriuutetta sekä seleeniä, joka edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina. Valmiste sisältää myös kasviperäistä D3-vitamiinia, joka vahvan vastustuskyvyn ohella osallistuu solujen jakautumisprosessiin. 

 

 

Huolehdi aineenvaihdunnasta 

hey'Mo Apple cider vinegar pehmopalat pistävät tehoa aineenvaihduntaan. Omenasiiderietikkapalat yhdistävät hyvän maun tehokkaaseen reseptiin. Raikkaan omenanmakuiset pehmopalat sisältävä 1000 mg omenasiiderietikkaa sekä kromia, joka edistää veren glukoositasojen pysymistä normaalina sekä normaalia makroravintoaineiden aineenvaihduntaa. C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää psykologisia toimintoja. Funktionaalisen kokonaisuus, joka tarjoaa lisäpotkua keholle ja mielelle.   

Kehon kauneuskuuriin suositamme myös hey`Mon Super Greens blendiä, joka ravitsee ja kaunistaa sekä sisäisesti että ulkoisesti. Lähes täydellinen sekoitus varmistaa päivittäisen vihreiden annoksen täyttymisen. Jauhe sopii myös kasvonaamioon! Valmista sekoituksesta hetkessä kosteuttava naamio, joka saa ihosi hehkumaan. Katso ohje täältä. 

Kokonaisvaltainen kauneus 

Yksinkertainen tie kauneuteen koostuu monipuolisesta kasvispainotteisesta ruokavaliosta, riittävästä veden juonnista ja levosta. Tämän toteutumista kiireisessä arjessa voidaan tukea pienellä suunnittelulla. Jos esimerkiksi hedelmien, marjojen ja kasvisten saantisuositukset eivät tunnu päivittäin täyttyvän, ovat superfood-jauheet helppo vaihtoehto täydentää ruokavaliota. Lisää esimerkiksi kauhallinen Fruits & Berries jauhetta aamupuuroon tai smoothien joukkoon. Kuljeta vesipulloa mukana matkassa ja juo pieniä kulauksia pitkin päivää. Rauhoita ilta hyvissä ajoin ennen nukkumaan menoa turhista ärsykkeistä. 

hey`Mon kokonaisvaltainen resepti hoitaa kauneutta sisäisesti. Täydennä kauneusrutiiniasi hey`Mon herkullisilla kauneustuotteilla ja nauti hehkuvasta arjesta. 

 

Kirjoittaja:
Satu Girs
Fytonomi ja Luontaistuoteneuvoja