Apricot & ginger energy bars

Aprikoosi & inkivääri energiapatukat

Kaipaatko inspiraatiota uusiin välipaloihin? Nämä herkulliset välipalapatukat tarjoilevat lisäenergiaa hey’Mon Energy & Focus blendin voimin. Patukat valmistuvat käden käänteessä ja ne ovat täynnä hyvää tekeviä ainesosia sekä raikasta makua.

Tähän ihanaan reseptiin tarvitset: 

8 annosta 

🧡 100 g kuivattuja aprikooseja + muutama koristeluun 

🧡 2 rkl agavesiirappia 

🧡 50 g kookosöljyä 

🧡 1 rkl jauhettua inkivääriä 

🧡 1 mitallinen hey´Mo Energy & Focus blendiä 

🧡 100 g kaurahiutaleita 

🧡 120 g pähkinäsekoitusta 

🧡 40 g tummaa suklaata 

Kaada kiehuvaa vettä aprikoosien päälle ja anna seistä 5 min. Siivilöi aprikoosit ja lisää ne tehosekoittimeen tai monitoimikoneeseen. Lisää joukkoon siirappi, kookosöljy, Energy & Focus blendi ja jauhettu inkivääri. Sekoita massa tasaiseksi. Lisää massaan kaurahiutaleet ja sekoita kevyesti sekaisin. Kaada massa erilliseen kulhoon ja pilko pähkinäsekoitus isoksi rouheeksi. Yhdistä massa ja pähkinät keskenään. 

Vuoraa pieni vuoka paperilla ja kaada massa paperin päälle. Paina lusikalla massaa tiiviisti kasaan. Ota muutama aprikoosi ja paina ne massan päälle. Painele kaikki vielä tiiviisti vuokaan. Jätä jääkaappiin vähintään 2 tunniksi kovettumaan.

Ota massa pois jääkaapista ja leikkaa sopiviksi paloiksi. Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa välillä sekoittaen. Dippaa patukat suklaassa ja anna jähmettyä. Säilyy rasiassa jääkaapissa noin viikon.

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.